За Алиана

Мисия

Ние във АЛИАНА ООД  знаем, че клиентът трябва да се чувства свободен при избора си и затова предлагаме услуги и комплексни решения от ново поколение, даващи възможност на потребителите да ползват повече и въпреки това да спестяват. АЛИАНА ООД се стреми да предостави на своите клиенти най-добрите услуги и условия, чрез честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения, иновативно мислене, ефективни решения и динамично развитие. Това е предпоставка за изграждането на доверие и стабилни взаимоотношения между нас и нашите партньори и клиенти. Ние вярваме, че по този начин ще допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда на текстилният пазар.

 

За нас

Компанията е основана през 1993 г. от Г-н Васил Захариев и Г-жа Росица Захариева и понастоящем е с водещи позиции на българският пазар за производство и търговия на полиестерна силиконова вата, силиконов пух, изоват, спално бельо и текстилни изделия.

Компанията е разположена на територията на град Хасково и  разполага с изградена производствена и складова база, оборудвана с нови, професионални машини, с висока производителност. Производствената част на фирмата разполага с  машини за производство на вата, едноиглови и многоиглови компютъризирани машини за капитониране, позволяващи извършването на над 4000 вида прошивки. Разположени са линии за пълнене на олекотени завивки и възглавници със силиконов пух, машини за индивидуално прошиване на олекотени завивки и кувертюри, машини за кроене, шиене и бродиране, линия за пакетиране.

 

Бизнес направления

  • Внос и търговия с платове за производство на мебели, спално бельо, работно облекло
  • Производство на полиестерна силиконова вата, силиконов пух, изоват.
  • Продажба на едро и дребно на платове, силиконова вата, силиконов пух
  • Продажба на платове за индустриални нужди (хотели, болници, детски градини, др.)
  • Създаване на модни колекции спално бельо и диктуване на модата в бранша.
  • Предлага капитониране на платове и извършване на индивидуални прошивки
  • Партньорство с водещи вериги хипермаркети и  мебелни салони в България и чужбина.
  • Експорт на готовата продукция до крайният клиент

 

Сертифициране и стандарти

През 2014 година компанията е сертифицирана за съответствие с изискванията на ISO 5001:2011 Система за Увеличаване на Енергийната Ефективност и ISO 9001:2008 Система за Управление на Качеството.

 

Социална отговорност

Оперативна програма „Развитие на конкурентноспоспособността на българската икономика “ 2007 - 2013

 

Марката ROXYMA DREAM

През 2007 година компанията създава търговската марка  спално бельо Roxyma Dream,  притежаваща най-голямата собствена колекция десени, която за кратко време печели доверието на клиентите и се утвръждава на бългаския пазар като спално бельо от висок клас с гаранция за екологично чисти материи,  качество и лукс.

 

Кариери

Алиана ООД е сред едни от най-големите частни работодатели и предоставя на своите 180 служители отлични условия за работа и професионално развитие. Компанията осигурява атрактивно и конкурентно възнаграждение, което се развива според индивидуалното представяне и резултати.

Развитието на служителите е приоритет в компанията. На всеки служител се провежда индивидуално обучение, съобразено с длъжността, която ще заема и функциите, които ще изпълнява.

 

Партньори

Като лидер на пазара компанията има силно развита мрежа от партньори: вериги хипермаркети в България и чужбина, мебелни салони, магазини за текстил, онлайн магазини, 4 и 5 звездни хотели.

За удобство на клиентите търговската марка Roxyma Dream има изградени над 15 фирмени магазина и мрежа от над 120 дистрибутора в цялата страна.

Продуктите на фирмата са едни от най-търсените в България, което постоянно спомага за увеличаването на пазарния ни дял. През последните години фирмата бележи ръст, което е доказателство за успешно водената политика, както и за качеството на предлаганите изделия.

 

Контакти

АЛИАНА ООД

БЪЛГАРИЯ

ХАСКОВО П.К.6300

БУЛ. ОСВОБОЖДЕНИЕ № 95

Тел: 038 660350; 038 660351 

Факс: 038 660352

E-mail: aliana_co@yahoo.com

Skype: office-aliana

www.aliana-rv.eu

Нов потребител

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент