Замяна и връщане

Замяна и връщане

  • Клиентите на онлайн магазин alianahome.com могат да върнат закупените стоки в 14-дневен срок според Закона за защита на потребителите (ЗЗП) . Стоката трябва да бъде във вида , в който е получена: без нарушена опаковка и запазен търговски вид, да не е ползвана или третирана. Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента. В случай, че клиента е получил стока различна от тази която е поръчал, размера не съответства на този, който клиента е поръчал или при дефектна стока, транспортните такси се поемат от Aliana Home.

Замяна:

  • В случай, че желае да замени получена стока и желае друг продукт, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ.Стоката трябва да бъде в запазен търговски вид, със всички съпътстващи документи. В случаите, когато клиентът желае да подмени закупения продукт за по-скъп, то той може да доплати разликата в цената чрез наложен платеж, при доставянето на новия продукт от куриера.

Възстановяване на сума:

  •   Ако клиента е спазил всички условия за връщане, възстановяването на платената сума се извършва в рамките на 14 дни от получаването на продуктите от Aliana Home по банков път. При връщане на стоката, клиентът трябва да приложи банкова сметка и титуляр на сметката, по която ще се възстанови сумата. В случаите на възстановяване на заплатени суми за продукти, които са изпратени за сметка на alianahome.com, от сумата за възстановяване се приспада цялата реална стойност на куриерската услуга. Това не се отнася за рекламации на продукти одобрени от търговците.

  • Адрес за връщане: гр. Хасково п.к 6300, бул. ''Освобождение'' 95

  • За повече информация можете да се свържете с нас на следния телефон:
  • моб.: +359 88 77 66 070  

 

Нов потребител

Създаване на профил

Създавайки профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран клиент